На газ всичко зависи от уредбата и от настройката и, така че никой не може да каже.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колко разход дават вашите 155-ци
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от qkimov Покажи съобщениеПресни пресни резултати. 16,96...литра ГАЗ = 181км.
Т'ва е извънградско с максимална скорост 110 и 4 човека в колата.
Как ви се вижда??????На бензин не съм я засичал все още.
При мен 20лв - 16,80 литра - 155км общо, извън града бяха/140/ скороста на моменти беше 110-130км/ч,сам самичак се пърпорках.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
При мен - 20лв. - 16.80л = 115км само градско!
Т.е разход в града (гр.Пловдив)с нормално каране без климатик = 14.6л на 100км......Мисля, че е множко и че причината е в гадната газ напоследък! При вас как е?.......наблюдавате ли завишен разход.......
П.С - със сменени свещи съм Денсо, филтър на 1500км, зареждам от ОМV и ЕКО и съм минал през газанализатор-два пъти на различни места.....всичко е ОК!!!!
С обикновена газова Ловато.
След смяна на ЕКУ вече разхода на газ само градско е 12л./100км., което е нормалното и това мноооого ме радва!!!sigpicЕХ-alfa romeo 155 1.7t.s 8v с АГУ
Comment
-
Първоначално публикувано от mont78 Покажи съобщениеПри мен - 20лв. - 16.80л = 115км само градско!
Т.е разход в града (гр.Пловдив)с нормално каране без климатик = 14.6л на 100км......Мисля, че е множко и че причината е в гадната газ напоследък! При вас как е?.......наблюдавате ли завишен разход.......
П.С - със сменени свещи съм Денсо, филтър на 1500км, зареждам от ОМV и ЕКО и съм минал през газанализатор-два пъти на различни места.....всичко е ОК!!!!
С обикновена газова Ловато.Arena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от mont78 Покажи съобщениеПри мен - 20лв. - 16.80л = 115км само градско!
С обикновена газова Ловато.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Comment
-
При стрелка на 0, заредих 30 лв бензин=13,88 л изминах 140 км смесен цикъл и съм достигнал почти до 0. Предният път пак така само че изминах 175 км-Повечко извънградско имах. Но като цяло я засичам на около 9/100. Не е малко, но не мога да кажа че е много. Стила на шофиране е в зависимост от настроението. Карал съм спокойно съм съм карал и с изпълване на оборотомера. За 15 г кола-вървяща е добреAlfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех
Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04
Comment
-
Първоначално публикувано от vegatta Покажи съобщениемного натискате десния педал
иначе мойта и свалих разхода малко 70лв 210км155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеКолата как е с термостата, тоест на дълго държи ли температура, че на мен от там ми правеше такъв разход, сега ми е нормален - 12/100км градско с нормално каране и то не много в задръствания.
П.С. Не знам дали таблото показва правилно, защото ми е "ново", а старото показваше по ниски стойности(не по малко от около 87 извън града, а в града не повече от 92-93) ,но не ми работеше дневният километраж и за това се наложи да го сменя......С две думи, не се знае колко е действителната температура, Но и с двете табла тя е в рамките на нормалното!!!!sigpicЕХ-alfa romeo 155 1.7t.s 8v с АГУ
Comment
-
Аз съм 11-13 градско и 7,5-8 извънградско. ГАЗ.
Изглежда ми малко множко градското, ама пък за 18годишна бабичка - биваLast edited by vaklinator; d.m.y г., 11:20.Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщениеАз съм 11-13 градско и 7,5-8 извънградско. ГАЗ.
Изглежда ми малко множко градското, ама пък за 18годишна бабичка - бива
---------- Post added at 09:29 ---------- Previous post was at 09:27 ----------
Първоначално публикувано от mont78 Покажи съобщениеТермостата работи,защото извън града държи постоянна температура 90градуса по "табло". В града много бързо загрява(за два-три километра вече е 90градуса)-нали е много топло...., после се включва перката като стрелката стигне средата на "нуличката" на 90-те и така подържа около тази температура.
[/B]ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Comment
Comment